Laupäev

Laupäeval on tavaliselt natuke rohkem aega ja saab ette mõelda, mida võiks süüa teha. Kapis oli olemas 400grammine toorjuust (Farmi köögi), tahtsin teha sellest nii midagi soolast kui ka magusat.

Soolastoidu retsepti leidsin kohe, magusa oma otsisin kauem. Ma ikka olen üsna retsepti-inimene vist veel…

Tuunikala ahjupasta farmi.ee lehelt (muudatustega):

u 200 g pastat (teokarpe – hästi mõnus, mahlane kaste läheb teokarbi sisse, palju mahlasem kui nt spiraalmakaronidega)

1 sibul

1 roheline paprika

150 g toorjuustu

1 karp (200 g) kodujuustu

1 tuunikalakonserv (vees), nõrutatuna

Riivjuustu

Soola, pipart

Maitserohelist: till, petersell (värsked)

Pane pasta soolaga maitsestatud keevasse vette ning keeda vastavalt pakendil olevatele juhenditele. Haki sibul ja paprika väikemaks ning kuumuta seni kuni sibul on kergelt klaasjas. Sega valmiskeedetud pastale juurde paprika-sibulasegu, toorjuust, kodujuust ja nõrutatud tuunikalakonserv+maitseroheline. Aseta pasta-segu ettevalmistatud ahjuvormi, raputa peale pipart, siis juust ning küpseta ahjus 180 kraadi juures ca 20 minutit ehk seni kuni juust on sulanud.

(Sellest portsust said kaks inimest kõhu väga täis, natuke jäi ülegi. Hästi hea oli!)

Ameerikapärane sokolaadi-toorjuustumagustoit, tuli ka väga võrratu, no ikka VÄGA maitsev! Õnneks on seda veel üle poole alles🙂

http://nami-nami.ee/recipe.php?q=detail&pID=9311

Originaal:

http://www.davidlebovitz.com/2008/10/cheesecake-brownies/

About A.

A nagu algaja
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s