Kõrvitsalainel

Pärmitaignast sai on tehtud kõrvitsapüreest (põnnile keetsin püreed ja jäi üle).

ENNE ahju panemist

PÄRAST ahjust tulemist

Seda suppi olen sel kõrvitsahooajal ennegi teinud, sees on lisaks kõrvitsale veel sibul-porgand-kartul ja

suitsujuust. Nüüd sai vist natukeseks ajaks kõrvitsaisu täis. Aga ilus on ta värv! Milline looming!

 

Kõrvitsal sel pildil on illustreeriv tähendus (st see kõrvits ei läinud supi ega ka saia sisse)

About A.

A nagu algaja
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s