Sprotikartulid-lõkkemaitsega :)

Idee sain Terevisioonist:

http://retseptid.err.ee/retsept.aspx?id=2666&cat=26

Aga ma mäletan seda aega, kui vennaga ületee-koplis sai lõket tehtud ja hiljem sütel kartuleid küpsetatud…mmm! Talvine nostalgia! Peaaegu sama maitsvad on need kartulid, sest on koorega ja ilma fooliumita küpsetatud.

Kuidas siis tegin –

pesin kartulid ja kuivatasin. Torkasin kahvliga sisse mõned augud. Pintseldasin oliiviõliga ja raputasin peale soola (mul on seesama roosa sool, millest Terevisioois räägitakse, nimeks Rose salt).

Küpsetasin ahjuplaadil u 200 kraadi juures 40 min.

Täidiseks segasin hakitud sprotid ja kirsstomatid, murulaugumaitselise toorjuustu, natuke kohvikoort ja maitseaineid.

Lõikasin kartulitele risti ja üritasin täidise sisse panna.Palju sellset voolas välja, sest ma vist ei osanud seda ristikest õigesti teha?

Küpsetasin veel 10 min.

Ps. järgmine kord vist kasutaks täidises tuunikalakonservi.

 

 

 

 

 

 

 

About A.

A nagu algaja
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s