Eestimaine sealiha

Lihatoitude valmistamises olen ikka väga-väga algaja. Sattus, aga nii, et ostsin sealihakuubikuid ja siis nuputasin, mida neist teha. Oma uuest armsast Nami-Nami kokaraamatust leidsin siis sobiva retsepti…

Sibualt mul nii palju ei olnud ja lihatükid olid märksa väiksemad, aga muidu tegin nii:

http://nami-nami.ee/recipe.php?q=detail&pID=8204

No ütleme nii, et toit polnud halb, aga harjutamist on mul veel kõvasti, et liha mahlasem tuleks! Võibolla peaks hankima korralikuma ahjuvormi?

About A.

A nagu algaja
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s