Imelised küüslauguleivad

Nende leivakestega on nii, et kui tuleb isu, siis peab korraga kohe kõik ära sööma. Järgmine päev on nad liiga kuivad juba.

Proovisin nii tavalise kui ka oliiviõliga. Tavalisega tulid palju paremad!

Lõikasin Tallinna peenleiva kangideks ja segasin need kausis soola ja purustatud küüslauguga (küüslaugupressiga). Poole leivapätsi peale kulus 1 tl soola ja 2-3 küünt küüslauku.

Panni panin ahju koos õliga soojenema. Paari minuti pärast võtsin panni välja ja leivasegu peale. Segasin, et õli jaotuks ühtlaselt. Küpsetasin u 200 kraadi juures 10-12 minutit.

Idee sain siit: http://liiliapere.blogspot.com/2010/03/kuuslauguleivad.html

About A.

A nagu algaja
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

One Response to Imelised küüslauguleivad

  1. k says:

    Neid sööks küll praegu. Aga ilmselt ajaks ka kõrvetama.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s