Südamlik kartuliroog

Tomat küpses südamekujuliseks🙂

Tegin nii:

Ladusin ahjuvormi õhukesed kartuliviilud,

teiseks kihiks segasin tuunikalakonservi purustatud tomatitega + pipar, sool;

peale uuesti kartuliviile ja tomativiile.

Lõpuks kallasin üle muna-rõõsa koore-soola seguga ja puistasin päris palju riivjuustu ka sinna peale.

Ikkagi ma ei saa aru, miks selle toidu valmimine nii kaua aega võttis. Tund aega oli ahjus ja siis ikkagi polnud kartulid veel päris pehmed. Ühesõnaga kui kiire on, siis ma sellist toitu enam ei tee.

 

 

About A.

A nagu algaja
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s