Kolm kalakest

Sain naabrinaiselt kolm ahvenat. Ja jälle oli see uus kogemus, sest tervet kala ma pole ennem iseseisvalt söögiks valmistanud.

Puhastatud kalad seisid öösel külmkapis, meresoolaga soolatult.

Siis panin nad ahjupotti, vahele ja peale peterselli ja rohelist sibulat + veel meresoola. Igale kalakesele peale ka oma võitükk. Ahju 25-30 minutiks ja riisiga koos taldrikule. Oh, NII hea, NII värske ja lihtne puhas maitse. Kasutasin isegi seda võist vedelikku, mis potipõhja tekkis, riisile kastmeks. Roogudega muidugi peab ettevaatlik olema.

About A.

A nagu algaja
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s