Sidrunikook, vägamagus, vägahapu

Retsept Pereköögi aprillinumbrist.

Põhjaks kasutasin poe liivatainast, surusin selle lihtsalt kandilise vormi põhja.

Kate: 4 muna

4 dl suhkrut

2 sl riivitud sidrunikoort

u 0,7 dl sidrunimahla

1 kuhjaga dl jahu.

Küpsetasin põhja algul 10 min. Siis tegin katte.

Ajakiri soovitas põhja enne ära jahutada ja siis alles kate peale. Mina panin katte soojale põhjale, ei tea, kas oli vahet.

Katteks siis vahustasin munad suhkruga, lisasin muud ained ja valasin põhjale. Küpsetasin u 25 min. Lasin jahtuda ja panin enne söömist kümkappi paariks tunniks.

See kate jäi selline kreemine, sidrunikreemine…

Mis seal salata, ta tuli tõesti magus! Aga kui panna vähem suhkrut, siis võibolla jääb liiga sidrunine.

About A.

A nagu algaja
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s