Ahjuomlett

Retsept on Nami-Nami kokaraamatust, lk 361.

Mune vastavalt soovile,

u 1 dl rõõska v vahukoort

Riivitud juust (nt Valio Forte)

Rohelist (nt peterselli ja värsket sibulat)

kirsstomateid

soola-pipart

Munad kloppisin koorega koos lahti, lisasin juustu ja rohelise ning maitseained. Kallasin ahjuvormi ja tomatid laotasin peale.

Küpsetasin 200 kraadi juures u 25 min. Selline kerge õhtusöök. Võib muidugi teha ka hommikusöögina.

About A.

A nagu algaja
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

One Response to Ahjuomlett

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s