Suvi algas, maasikad laual.

Esimene tort on põhimõtteliselt biskviitpõhjaline. Vahel ja peal on vahukoor kohupiima ja maasikatükkidega.

Teine rabarberine kook on siit pärit: http://www.tassike.ee/2011/05/rabarberikook-ingveri-ja-toorjuustuga/#more-1614

Põhi: Purustatud Digestive küpsised+sulavõi. Kogused vastavalt panni suurusele. (Seal retseptis on teine põhi). Järgnevalt kopeerin:

Täidis:

500 g rabarbereid
200 g toorjuustu
100 g kohvikoort (10%)
1 dl suhkrut
1 tl vanillsuhkrut
2 muna
1 tl riivitud ingverit

Näpi või ja kuivained puruks, lisa muna ja sega tainaks. Suru lahtikäiva koogivormi põhja ja äärtele (u 2-3 cm). Koori ja tükelda rabarberid kaussi, lisa toorjuust, kohvikoor, suhkrud, ingver ja 2 muna. Sega ühtlaseks ja kalla taignale. Võid kaunistada maasikatega, kui neid juhtub käepärast olema (aga ei pea). Küpseta 200-kraadises ahjus u 35 minutit. Välja võttes lase enne söömist koogil vormis veidi taheneda.

Aga ma ei tea, miks ta niimoodi pealt pragunes?

About A.

A nagu algaja
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

3 Responses to Suvi algas, maasikad laual.

  1. k says:

    Kahjuks said teie toodud maasikad täna otsa😦

  2. A. says:

    Aeg on taas sammud turule seada🙂

  3. k says:

    Kannatan peenramaani😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s