Kartulilootsikud

Olen viimasel ajal neid kartuleid päris palju teinud. Väga lihtne ja hea: pesen koorega kartulid korralikult puhtaks, lõikan sektoriteks ja siis panen nad kaussi, kuhu valan natuke üli, meresoola ja maitseaineid. Segan korralikult. Siis ahjupannile ja poole tunniga on valmis. Avastasin, et müügil on ka spetsiaalne kartuliglasuur (Meira), sellega olen ka teinud.

Pildil on kartulid koos kanafileega. Selle ma praadisin pannil kergelt läbi, maitsestasin soola ja purustatud küüslauguga ja panin siis koos kartulitega ahju küpsema (panin ahju hilje, kui kartulid, sest muidu küpseb kanafilee liiga kõvaks).

 

 

 

About A.

A nagu algaja
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s