Peaaegu Kiievi kotlet

Ülemine pilt: Otse ahjust

Alumine pilt: järgmisel päeval

Retsept on august 2011 Oma Maitsest. Ohhkuikrõbe ja ohhkuihea!

Tegin nii: purustasin 2 kooritud küüslauguküünt ja pundi värsket peterselli saumiksriga+ 1 tl oliiviõliga. Lisasin soola ja riivsaia. Siis võtsin kanafileed, maitsestasin soola-pipraga ja tegin mõlemasse sisselõike, kuhu panin toorjuustu. Siis pintseldasin kana õliga ja veeretasin riivsaiasegus.

Siis läksid nad ahjuplaadile koos paari küüslauguküünega+ veidi õli. Serveerides soovitas ajakiri küpsenud küüslaugu veel kanafilee peale pigistada. Nii sai ta kokkuvõttes ikka väga küüslaugune🙂

Ja maitses suurepäraselt ka järgmisel päeval võileiva peal.

 

 

About A.

A nagu algaja
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

2 Responses to Peaaegu Kiievi kotlet

  1. k says:

    Kaua ahjus?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s