Sealiharullid

Otse ahjust

 

 

 

 

Teisel päeval võileivakatteks

 

 

 

Sellised lihatoidud tundusid minu jaoks varem ületamatult keerulised ja peenutsevad.

Tegelikult on liharulle teha suht lihtne ja vahva isegi🙂

Ostsin sea sisefilee tükid, vasardasin päris õhukeseks. Maitsestasin soola ja pipraga.

Täidise jaoks tükeldasin ühe tomati väikesteks tükkideks ja segasin selle ühe purustatud küüslauguküünega ja paari lusikatäie Merevaiguga (+ soola). Siis täidis lihale ja liha rulli, kinnituseks tavalised hambatikud (nad ei lähe põlema ega kõrbema, nagu ma miskipärast kartsin). Kõigepealt praadisin nad pannil pruunikaks ja hiljem ahju. Küpsetasin u 200 kraadi juures 15-20 min. Mahlane ja hea liha tuli! Maitseaineid/täidiseid saab ju varieerida kuidas soovi on.

About A.

A nagu algaja
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

3 Responses to Sealiharullid

  1. k says:

    Kui sa väidad, et on mahlased, siis proovin ka🙂

  2. k says:

    Tegin. Suht head jah. Ahjukartulitega eriti!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s