Hakklihapada

Originaalretsept ühest Rootsi blogist (ise panin kõiki asju umbes poole vähem):

1 kilo hakkliha

8 kartulit

5 sibulat

4 tl paprikapulbrit

natuke cayennepipart

2 l vett

4-5 spl tomatipüreed

7 küüslauguküünt

brokkolit

4 paprikat

 

Pane hakkliha praadima. Samal ajal lõika kartulid ja sibulad tükkideks. Prae neid eraldi potis või sees natukene aega. Seejärel maitsesta paprikapulbri ja cayennepipraga. Vala peale vesi ja purustatud puljongikuubikud, lisa tomatipüree, purustatud küüslauk ja brokkoliõisikud. Keeda kaane all 10 min

Vahepeal lõika paprikad ribadeks ja lisa need siis potti koos praetud hakklihaga. Keeda veel 10 minutit ja maitsesta vajadusel enne serveerimist veel.

 

 

About A.

A nagu algaja
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s