Porgandikook kakaoglasuuriga

  • DSC_1403
  • Vaja läheb:
  • 3,5dl jahu
  • 2dl suhkrut
  • 150g sulatatud võid
  • 3 muna
  • 350g porgandit
  • 1tl soodat
  • 1tl küpsetuspulbrit

Glasuur:

  • 50g võid
  • 1dl suhkrut
  • 1spl kakaod
  • 2spl hapukoort

Teha nii:

Koori ja riivi peene riiviga porgandid, sega sulatatud võiga. Sega omavahel kuivained, vahusta munad suhkruga kohevaks vahuks, lisa porgandid ja viimasena kuivained. Sega ühtlaseks, vala võiga määritud koogivormi. Küpseta 180 -kraadises ahjus u.40 min. Lase koogil jahtuda ja valmista samal ajal glasuur. Pane või poti ja sulata, lisa omavahel segatud kakao ja suhkur ning siis hapukoor, keeda umbes 1 minut, lase natuke jahtuda, enne kui koogile valad.

(Allikas: http://www.perenaine.ee/index.php?option=com_content&view=article&id=838:kakao-glasuuriga-porgandikook-&catid=8:magusad-kuepsetised&Itemid=6)

About A.

A nagu algaja
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s